Wil jij een onderneming starten, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of heb je een baan, maar kan je niet wachten om voor jezelf aan de slag te gaan? Dat gevoel ken ik! In de laatste blogs heb ik je verteld hoe en waarom ik naast mijn baan een eigen onderneming ben gestart. Met mijn persoonlijke verhaal hoop ik anderen te inspireren om ook de stap naar het ondernemerschap te zetten. En gezien alle leuke reacties die ik heb ontvangen, is dat volgens mij gelukt!

Niet alleen via social media, maar ook op feestjes hoor ik nu vaak: ik zou ook zó graag iets voor mijzelf willen beginnen! En dan komt de grote ‘maar’: maar… ik heb het lef er eigenlijk niet voor, maar… het past nu niet in mijn planning, maar… zitten mensen daar wel op te wachten? Mijn reactie is altijd gelijk: je moet het gewoon doen! En het liefst ga ik direct met iedereen aan de slag, maar daar kan ik helaas niet aan beginnen.

Toch heeft mij dit aan het denken gezet. Naast dat ik het leuk vind om bedrijven op juridisch vlak verder te helpen, denk ik ook graag op strategisch niveau met ze mee. Daarom heb ik mij nooit alleen op Legal gericht, maar ook op Consultancy. Dit in combinatie met alle reacties die ik krijg, heeft ervoor gezorgd dat ik het IVY LOISE Groeiprogramma in het leven heb geroepen. Een programma voor ondernemers in spé en voor ondernemers die recent gestart zijn, maar die een sparringspartner missen.

Ieder Groeiprogramma is uniek en wordt opgesteld aan de hand van jouw persoonlijke wensen en behoeften. Tijdens het programma help ik je met het concreet maken van je ideeën en geef ik je praktische tips om je bedrijf te laten groeien. De resultaten van het programma worden vastgelegd in een groeiplan, zodat jij direct en met nieuwe energie aan de slag kunt!

WINNEN

Uiteindelijk hoop ik natuurlijk dat je niet alleen geïnspireerd raakt door mijn verhaal, maar dat je in actie komt! En om je daar een handje bij te helpen, geef ik een gratis Groeiprogramma weg. Hoe je kans maakt? Heel simpel!

  • Stuur een mail met als titel ‘win-actie’ naar info@ivyloise.com
  • Vermeld daarin je naam en je leeftijd
  • Geef een korte introductie van jouw (toekomstige) bedrijf
  • En vertel waarom juist jij zou moeten winnen!

Wil je zelf geen kans maken op het gratis Groeiprogramma, maar ken je iemand anders? Stuur dit artikel dan door!

 

Alle rechten voorbehouden aan IVY LOISE

Mijn naam is Annelien Schuldink en ik ben jurist en ondernemer. In 2016 heb ik, naast mijn baan, IVY LOISE opgericht. Mijn doel met IVY LOISE is om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan op het gebied van carrière en ondernemerschap te delen. Zo kan ik een positieve bijdrage leveren aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van de ambitieuze en ondernemende vrouwen om mij heen.

Share This