WINE BRAND FOR AMBITIOUS WOMEN!

Where it all started

Van jongs af aan heb ik een passie gehad voor het vrouwelijk ondernemerschap en volg ik succesvolle zakenvrouwen op de voet. De afgelopen jaren waren het vooral Negin Mirsalehi en Nikkie Plessen die mij inspireerden om mijn ambities waar te maken.

Na mijn studie ging ik als bedrijfsjurist aan de slag en daarnaast richtte ik mijn eerste bedrijf op. Al snel voldeed ik aan het perfecte carrière plaatje, maar was ik ook happy?

Ik kwam erachter dat succes niet is wat je presteert: het gaat erom hoe je je voelt. En dat als jij je goed voelt, het succes vanzelf volgt!

In het kader van female empowerment werd het mijn persoonlijke missie om van deze life-changing carrière-les de nieuwe standaard te maken. Maar als je dan écht een statement wilt maken, dan moet je dat ook doen via één van de grootste markten ter wereld…

IVY LOISE SPUMANTE ROSATO – 75CL

De IVY LOISE Spumante Rosé verpakt in een luxe wijnbox! Deze frisse, fruitige en mousserende rosé uit Italië heeft aroma’s van aardbeien en een droge afdronk. Ideaal als aperitief, maar ook heerlijk in combinatie met lichte gerechten.

Samen met collega’s proosten op het binnenhalen van een nieuwe klant of gezellig eten met vriendinnen na een lange werkdag: met deze rosébubbel is het altijd een feestje! En natuurlijk is de IVY LOISE Spumante Rosé ook leuk als cadeau of relatiegeschenk.

Je bent het waard. Because you have the right to be a lady.

PARTNERS

Ambitieuze vrouwen in hun kracht zetten én de bewustwording rondom female empowerment vergroten, dat lukt ons niet alleen. Daarom is samenwerken met exclusief geselecteerde partners, die passen bij ons merk en onze doelgroep, enorm belangrijk voor ons. Wij zijn dan ook trots op partners als Hashtag Workmode, The Goaldiggers Club en She’s Mercedes!


 

Flexkantoor Hashtag Workmode: kantoorruimtes speciaal voor vrouwelijke ondernemers, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen. Naast de basics van een werkplek biedt Hashtag Workmode vrouwelijke ondernemers een ijzersterk netwerk, zodat zij samen de top kunnen bereiken!


 

Hét platform dat ondernemende vrouwen de mogelijkheid biedt om online en offline te connecten en ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills te delen. Tijdens het event de The Goaldiggers Club Session delen inspirerende vrouwen hun carrière-ervaringen en is er de gelegenheid om te netwerken. Via het memberschip krijgen ambitieuze vrouwen de handvatten om hun carrière en/of business te laten groeien!


 

Een platform van Mercedes-Benz dat vrouwen wil inspireren, verbinden en versterken om het beste uit zichzelf naar boven te halen. She’s Mercedes bestaat uit netwerkevenementen, een tijdschrift en een digitaal platform.

SHARE YOUR #MYILMOMENT