Partnerships

Bedrijven

Ambitieuze vrouwen in hun kracht zetten én de bewustwording rondom female empowerment vergroten, dat lukt ons niet alleen. Samenwerken met exclusief geselecteerde partners, die passen bij ons merk en onze doelgroep, is enorm belangrijk voor ons.

Naast onze partners zoals Hashtag Workmode, The Goaldiggers Club en She’s Mercedes, weten steeds meer vrouwen, netwerkorganisaties en bedrijven ons te vinden. En daar zijn wij heel blij mee, want alleen door krachten te bundelen, kunnen wij echt impact maken!

Heb jij een product of merk wat perfect bij ons past en wil je ook samenwerken? Of heb je een ander goed idee? Wij horen het graag!

Retailers

Ben jij een retailer en wil jij IVY LOISE graag in je assortiment opnemen? Heel graag, want alleen door krachten te bundelen, kunnen wij pas echt impact maken!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze ambitie is groter dan Nederland, dus kom maar door!

 

Flexkantoor Hashtag Workmode: kantoorruimtes speciaal voor vrouwelijke ondernemers, met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Groningen. Naast de basics van een werkplek biedt Hashtag Workmode vrouwelijke ondernemers een ijzersterk netwerk, zodat zij samen de top kunnen bereiken!

Hét platform dat ondernemende vrouwen de mogelijkheid biedt om online en offline te connecten en ervaringen, ideeën, tips & tricks, kennis en skills te delen. Tijdens het event de The Goaldiggers Club Session delen inspirerende vrouwen hun carrière-ervaringen en is er de gelegenheid om te netwerken. Via het memberschip krijgen ambitieuze vrouwen de handvatten om hun carrière en/of business te laten groeien!

Een platform van Mercedes-Benz dat vrouwen wil inspireren, verbinden en versterken om het beste uit zichzelf naar boven te halen. She’s Mercedes bestaat uit netwerkevenementen, een tijdschrift en een digitaal platform.