Wie zijn wij?

Meet the IVY Loise woman

06:30 uur en de wekker gaat. Geen tijd om uit te slapen, want we hebben weer genoeg te doen vandaag! Maar first things first: koffie en ontbijt. Oh en niet te vergeten, telefoon checken. Shit, is het alweer zo laat? Op naar kantoor! Eerst bijkletsen met collega’s, de laatste blunder van gisteravond vertellen en dan echt aan de slag: planning maken en workmode ON! 18:00 uur en de dag is voorbij gevlogen! Help, nog lang niet klaar! Ach fuck-it, lekker gewerkt dus tijd een voor etentje met de meiden én een goed glas wijn. Morgen weer een nieuwe topdag! 

Welcome to the IVY LOISE Family!

 

IVY LOISE

IVY LOISE, ’s werelds eerste wijnmerk voor ambitieuze vrouwen. Om successen (en fuck-ups) mee te vieren, maar ook om na werktijd een feestje mee te maken!

Op een dag is het de nieuwe standaard dat vrouwen alleen nog maar succesvol zijn, als ze happy zijn met hun ambitieuze zelf! Om dit via één van de grootste markten ter wereld te bereiken doen wij er alles aan om:

  • Wijnen te produceren en een merk te bouwen waar vrouwen blij van worden;
  • Vrouwen te inspireren, motiveren en te ondersteunen in de zoektocht naar het vinden van hun happy-ambitious-self;
  • De bewustwording rondom female empowerment te vergroten.

Dat doen wij natuurlijk met een topteam en onze partners, maar vooral met de ambitieuze vrouwen om ons heen! 

FEMALE EMPOWERMENT

Het unieke talent en de inzet van vrouwen zijn onmisbaar bij het bouwen aan een duurzame en veilige wereld met kansen voor iedereen. Overal ter wereld, moeten vrouwen toegang krijgen tot onderwijs, financiële onafhankelijkheid, economische kansen, gelijke behandeling en wettelijke bescherming. Female empowerment, vrouwen in sociaal en economisch opzicht sterker maken, is dan ook een wereldwijde noodzaak.

Op economisch gebied is gendergelijkheid nog ver weg. Gaan wij in het huidige tempo door, dan krijgen vrouwen pas in 2220 dezelfde economische kansen als mannen. Een belangrijke oorzaak van die ongelijkheid is de vrouwelijke arbeidsparticipatie.

 

Gelukkig onderkennen grote bedrijven al jaren het belang van gendergelijkheid en zetten zij stappen om de participatie van vrouwen in de waardeketen op duurzame wijze te verhogen. Maar ook vrouwen zelf zitten niet stil! Zowel in Nederland als in het buitenland verenigen vrouwen zich massaal om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten: in loondienst, als zelfstandige of in een combinatie hiervan. 

Ondanks deze positieve ontwikkelingen, zijn dit letterlijk geen garanties voor succes. Zo is uit internationaal onderzoek gebleken dat perfectionisme, teveel piekeren en vergeten te genieten zorgt voor vermindering van eigenwaarde en een negatief zelfbeeld. Een belangrijke veroorzaker van stress op de werkvloer. Bij vrouwen speelt dit nog eens extra, omdat zij hier in de basis al gevoeliger voor zijn. Naast maatschappelijke en organisatorische factoren, zullen juist de individuele factoren bepalend zijn voor de mate van het succes van een vrouw. En dat begint toch echt bij het gelukkig zijn met je ambitieuze-zelf!