Het is dinsdag en tijd voor mijn eerste blog! Na maanden lang druk te zijn geweest met het uitwerken van mijn ideeën en het (laten) maken van mijn eigen website, kan ik mijn kennis en ervaring eindelijk met jullie delen. Welkom op ivyloise.com, hét platform voor vrouwen waar legal en business samenkomen.

I AM…

Mijn naam is Annelien Schuldink en als meisje ben ik opgegroeid in een klein dorp in Nederland. Van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest door het ondernemerschap en liet ik me graag inspireren door succesvolle zakenvrouwen. Op zeventienjarige leeftijd schreef ik mij in voor een rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit van Groningen en in 2013 studeerde ik af in de richtingen Bedrijfsrecht en Privaatrecht.

Na mijn studie wilde ik graag iets voor mezelf beginnen en dit gevoel bleef aan mij knagen: ik wilde mijn opgedane kennis en ervaring in de praktijk brengen en ervaren hoe het is om een eigen bedrijf op te zetten. Onder het motto ‘dreams don’t work unless you do’ heb ik in 2016 besloten om (naast mijn huidige baan) IVY LOISE op te richten.

IVY LOISE

IVY LOISE is een Consultant speciaal voor vrouwen. Van vrouwen uit mijn omgeving krijg ik steeds vaker (juridische) vragen op het gebied van carrière en ondernemerschap. Vaak is de drempel om advies in te winnen hoog en ik miste een platform waar vrouwen op een laagdrempelige wijze terecht kunnen met (juridische) vragen. Ook merk ik dat er steeds meer vrouwen zijn met goede ideeën voor een eigen bedrijf of blog, die niet weten waar ze moeten beginnen. Met IVY LOISE ben ik in staat om mijn opgedane kennis en ervaring te delen en een positieve bijdrage te leveren aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van deze vrouwen. Dit doe ik onder andere door het schrijven van informatieve blogs, het geven van praktische adviezen en het organiseren van een gratis online spreekuur.

Heb jij een vraag of een probleem waar je graag bij geholpen wilt worden? Of zijn er onderwerpen die je graag voorbij ziet komen op mijn blog? Laat het me dan vooral weten en stuur een mail naar info@ivyloise.com of neem contact met me op middels het contactformulier.

Tot volgende week!

Mijn naam is Annelien Schuldink en ik ben jurist en ondernemer. In 2016 heb ik, naast mijn baan, IVY LOISE opgericht. Mijn doel met IVY LOISE is om de kennis en ervaring die ik heb opgedaan op het gebied van carrière en ondernemerschap te delen. Zo kan ik een positieve bijdrage leveren aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van de ambitieuze en ondernemende vrouwen om mij heen.

Share This