ADVIES VOOR (STARTENDE) ONDERNEMERS

 

HOE WERKT IVY LOISE LEGAL & CONSULTANCY?

IVY LOISE bekijkt vrijblijvend je vraag of probleem en geeft je vervolgens een praktisch advies waar je direct mee aan de slag kunt. Daarnaast kan IVY LOISE je, indien nodig, doorverwijzen naar de juiste persoon of instantie die je verder kan helpen.

Wil je een specifieke opdracht bij IVY LOISE neerleggen of gebruik maken van de vaste diensten? Dan kun je hier een offerte voor opvragen. IVY LOISE zal per situatie beoordelen of ze iets voor je kan betekenen en hierbij duidelijk aangegeven wat de kosten zijn. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan.

DE VOLGENDE DIENSTEN WORDEN JE AANGEBODEN:

A

Online spreekuur

A

Groeiprogramma voor startende ondernemers

A
Groeiprogramma voor gevorderde ondernemers
A
Masterclass ondernemen en recht

DE VOLGENDE DIENSTEN WORDEN JE AANGEBODEN

JURIDISCHE SCAN
Ben je ondernemer en twijfel je of de juridische basis van jouw bedrijf op orde is? Wil je kansen benutten, maar risico’s uitsluiten? Of wil je problemen voorkomen door je bedrijf tegen risico’s te beschermen? Dan is de Juridische Scan van IVY LOISE misschien wel iets voor jou!

Ondernemen is kansen zien en kansen pakken. Maar ondernemen is ook het lopen en nemen van risico’s. Om deze risico’s beheersbaar te maken, moet je ze wel eerst kennen. Met de Juridisch Scan van IVY LOISE wordt je bedrijf op een aantal punten doorgelicht. Juridische risico’s worden in kaart gebracht, zodat je weet welke acties je moet nemen om je bedrijf hiertegen te beschermen. Zo worden problemen voorkomen en blijven proceskosten bespaard!

Wil je graag samen aan de slag en een goede juridische basis voor jouw bedrijf leggen? Of wil je meer informatie? Stuur dan gerust een mail naar info@ivyloise.com of neem contact op middels het contactformulier.

MASTERCLASS ONDERNEMEN EN RECHT
Een goede juridische basis is de fundering van ieder bedrijf. Toch zijn veel ondernemers zich niet bewust van de juridische aspecten van het ondernemerschap. Deze ondernemers komen vroeg of laat in problemen, terwijl dat eenvoudig voorkomen had kunnen worden. Heb jij als ondernemer je juridische zaken op orde? Of blijf je dit stiekem uitstellen?

De Masterclass Ondernemen en Recht geeft inzicht in de juridische kant van het zaken doen. Waarom kunnen fouten in een contract leiden tot een faillissement? En hoe is het mogelijk dat je algemene voorwaarden hebt, maar dat deze niet van toepassing zijn?

Na deze Masterclass weet je precies hoe je een goede juridische basis voor jouw bedrijf regelt en is uitstellen geen optie meer!

Wil je de Masterclass Ondernemen en Recht boeken? Of wil je meer informatie? Stuur dan gerust een mail naar info@ivyloise.com of neem contact op middels het contactformulier.

GROEIPROGRAMMA VOOR ONDERNEMERS
Mis je als zelfstandige een sparringpartner? Heb je een bedrijf en wil je focus (terug) krijgen? Of wil je als ondernemer je bedrijf laten groeien? Misschien is het Groeiprogramma van IVY LOISE dan wel iets voor jou…

Ondernemen is prioriteiten stellen en keuzes maken. Toch is dat vaak lastig. Als ondernemer ben je altijd druk, waardoor je makkelijk het overzicht in je werkzaamheden én je bedrijf kunt verliezen. Met het Groeiprogramma van IVY LOISE stap je uit de waan van de dag en bepaal je nieuwe doelen. Zo krijg je focus (terug) en weet je welke concrete acties je moet nemen om je bedrijf te laten groeien!

Ben je enthousiast geworden en kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Of wil je meer informatie? Stuur dan gerust een mail naar info@ivyloise.com of neem contact op middels het contactformulier.

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Als coach stimuleer ik groei bij anderen, maar ik gun mezelf ook groei in mijn eigen onderneming. Daarom was het voor mij waardevol om Annelien als sparringspartner te hebben. Blinde vlekken, reflectie op je werk, kritisch kijken naar je eigen werk: het is allemaal voorbij gekomen in het Groeiprogramma. Doordat het geheel was afgestemd op mijn behoeften, kan ik weer concreet en vol met nieuwe inspiratie aan de slag.

– Chareen | De Nieuwe Vrouw –

CONTACTFORMULIER

SOCIAL MEDIA