OVER IVY LOISE

 

Hi, mijn naam is Annelien Schuldink en ik ben de oprichtster van IVY LOISE. Al van jongs af aan ben ik gefascineerd door het ondernemerschap en laat ik mij graag inspireren door succesvolle zakenvrouwen. Om op een dag ook die zakenvrouw te kunnen zijn, volgde ik een rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit van Groningen. In 2013 studeerde ik af in de richtingen Bedrijfsrecht en Privaatrecht. Na mijn studie ben ik als bedrijfsjurist aan de slag gegaan en in 2016 heb ik (naast mijn baan) IVY LOISE opgericht.

PLATFORM

In die periode kreeg ik uit mijn omgeving steeds vaker vragen op het gebied van carrière en ondernemerschap. Daardoor merkte ik dat er steeds meer vrouwen waren met een goed idee voor een eigen bedrijf, die niet wisten waar ze moesten beginnen. Ik wilde graag met deze vrouwen in contact komen. Enerzijds omdat ik mij graag wilde omringen met vrouwen die dezelfde ambities hadden als ik. Anderzijds omdat ik deze vrouwen met mijn kennis en ervaring kon helpen. Het idee voor IVY LOISE, een platform speciaal voor vrouwen waar legal en business samenkomen, was geboren!

LEGAL & CONSULTANCY

Hobbymatig begon ik met het schrijven van blogs over legal en business. Zo hoopte ik bereik en naamsbekendheid te creëren. En dat werkte: mijn website was amper live of ik werd al uitgenodigd voor een netwerkevent in Amsterdam. Ik besloot op de uitnodiging in te gaan en nog diezelfde avond had ik mijn eerste opdracht te pakken! Vanaf dat moment ging het snel: ik kreeg steeds meer opdrachten en richtte het label ‘IVY LOISE Legal&Consultancy’ op. Vanuit dit label verricht ik juridische werkzaamheden en adviseer ik ondernemers door middel van diverse programma’s. Daarmee is IVY LOISE uitgegroeid tot een echt bedrijf en kan ik mijn droom als ondernemer najagen.

PERSOONLIJKE BLOG

Naast een platform én een bedrijf is IVY LOISE echt een verlengstuk van mijzelf geworden. Ik vind het dan ook belangrijk om niet alleen zakelijke content te delen, maar ook te laten zien wie de persoon achter IVY LOISE is. Daarom geef ik mijn volgers regelmatig een kijkje in mijn zakelijke én persoonlijke leven. Zo deel ik bijvoorbeeld naar welke events ik ga, welke nieuwe samenwerkingen ik ben aangegaan, maar ook wat ik het liefste doe als ik vrij ben!

YOU HAVE THE RIGHT TO BE A LADY.

Mijn doel met IVY LOISE is om een positieve bijdrage te leveren aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van de ambitieuze en ondernemende vrouwen om mij heen. Enerzijds door deze vrouwen op zakelijk gebied te helpen, anderzijds door ze op persoonlijk vlak te inspireren. Mijn motto? Jaag je dromen na, maar blijf ook goed voor jezelf zorgen. Je bent het waard, because you have the right to be a lady!

SOCIAL MEDIA