IVY LOISE werd in 2016 opgericht door Annelien Schuldink

I AM…

Mijn naam is Annelien Schuldink, ik ben 27 jaar en opgegroeid in een klein dorp in Nederland. Ik ben overdreven ambitieus, ontzettend ongeduldig en echte controle freak. Aan de ene kant mijn grootste drijfveer, aan de andere kant mijn grootste valkuil. Van jongs af aan ben ik gefascineerd geweest door het ondernemerschap en liet ik mij graag inspireren door succesvolle zakenvrouwen. Op zeventienjarige leeftijd schreef ik mij in voor een rechtenstudie aan de Rijksuniversiteit van Groningen en in 2013 studeerde ik af in de richtingen Bedrijfsrecht en Privaatrecht.

Na mijn studie ontstond het idee om samen met een vriendin een eigen bedrijfje op te richten. Het businessplan was snel gemaakt, maar op dat moment kregen we beide een baan aangeboden. Het aannemen van de baan bleek een goede keuze. Zo kreeg ik de kans om als bedrijfsjurist een grote mate aan praktijk ervaring op te doen binnen de zakelijke wereld. Toch bleef het gevoel dat ik graag iets voor mijzelf wilde beginnen aan mij knagen: ik wilde mijn opgedane kennis en ervaring in de praktijk brengen en ervaren hoe het is om een eigen bedrijf op te zetten. Onder het motto ‘dreams don’t work unless you do’ heb ik in 2016 besloten om (naast mijn baan) IVY LOISE op te richten.

IVY LOISE

IVY LOISE is een advieskantoor speciaal voor vrouwen. Van vrouwen uit mijn omgeving krijg ik steeds vaker (juridische) vragen op het gebied van carrière en ondernemerschap. Vaak is de drempel om advies in te winnen hoog en ik miste de mogelijkheid om op een laagdrempelige wijze (juridische) vragen te stellen. Ook merk ik dat er steeds meer vrouwen zijn met goede ideeën voor een eigen bedrijf of blog, die niet weten waar ze moeten beginnen. Met IVY LOISE ben ik in staat om mijn opgedane kennis en ervaring te delen en een positieve bijdrage te leveren aan de zelfstandigheid en onafhankelijkheid van deze vrouwen. Dit doe ik onder andere door het schrijven van informatieve blogs, het geven van praktische adviezen en het organiseren van een gratis online spreekuur. Daarnaast verricht ik juridische werkzaamheden en adviseer ik ondernemers door middel van diverse programma’s.

YOU HAVE THE RIGHT TO BE A LADY.

Persoonlijk geloof ik er sterk in dat wij vrouwen veel van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen versterken. Met IVY LOISE wil ik vrouwen inspireren en aanmoedigen om voor zichzelf op te komen en altijd het beste uit zichzelf te halen. Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen toekomst (en nee, niet morgen of volgende week, maar vandaag!) en wees trots op wie je bent: You have the right to be a lady!

 

Stel je vraag

Voornaam*

Achternaam*

Onderwerp

Je vraag*